Är du inte nöjd med din beställning?

Vi skulle gärna vilja höra vad vi kan göra bättre.

Du kan returnera beställningen oanvänd inom 14 dagar efter att du mottagit beställningen eller skicka en bild till oss som visar att produkten är defekt. Vi bekräftar bilden och i de flesta fall kan vi lösa ditt problem utan återbetalning. Vi ser till att du får tillbaka dina pengar på ditt bankkonto inom fem arbetsdagar efter att du mottagit din beställning eller fått ett foto bekräftat av vårt kundtjänstteam.

Obs: Produkter som köpts med rabatt eller rabattpaket kan inte returneras.

Retur med posten

Du har upp till 14 dagar efter mottagandet av din beställning på dig att returnera produkten till en annan storlek/färg eller begära återbetalning när de levereras till ett förpackningscenter i ditt område.

1. Kontakta Info@celestes.se 

Ange orsaken till retur

2. Förbered certifikatet och paketet

Om möjligt, packa varorna säkert i originalförpackningen och lägg till en lapp med ditt ordernummer. Som avsändare är du ansvarig för returen, så be alltid Postnord om en spårningskod när du returnerar paketet. När du har skickat paketet kan du kontakta oss på info@celestes.se för att få mer information om du vill ha återbetalning eller annan storlek / färg.

Obs: Vårt huvudkontor ligger i Nederländerna, så observera att när du returnerar din beställning måste du skicka paketet till Nederländerna.

(Returkostnaden är för kunden)

3. Skicka

För att göra detta, gå till ditt närmsta paketcenter i området (postkontor eller kurir) och skicka ditt paket.

När produkten kommer till oss kommer storleken/färgen att ändras så snart som möjligt, eller så kommer produkten att återbetalas.